Magazinul de prepelite


Suntem o firma care se ocupa cu cresterea si comercializarea prepelitelor.Ferma noastra este situata la 60km de Bucuresti.
Am inceput aceasta activitate de crestere a prepelitelor din pasiune pentru aceste mici pasari dar cu o valoare mare pentru sanatatea oamenilor.
Initial am crescut prepelitele pentru consumul propriu de oua de prepelita si carne de prepelita, dar pe parcurs am observat ca aceste produse sunt foarte cautate ca si remediu impotriva multor boli cum ar fi ulcerul, tulburari digestive, astm, anemie, etc, cat si pentru a mentine sanatatea la cel mai ridicat nivel si ne-am gandit sa transformam aceasta pasiune intr-o afacere.
Dispunem de toate autorizatiile si certificatele necesare care atesta calitatea produselor noastre: oua prepelita, carne de prepelita si prepelite.

Ne puteti suna indiferent din ce localitate sunteti. Custile de prepelite le putem livra pe curier rapid si ajung la dumneavoastra in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzi.

Pentru prepelite, pui de prepelite si oua de prepelita livrarea se poate face in max 6-7 zile de la confirmarea comenzi.

Va multumim!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: