Tratament cu oua de prepelita


-prepelita ajunge la maturitate si incepe sa oua la varsta de 5-6 saptamani

-prepelitele nu se vaccineaza si nu necesita tratamente medicamentoase

-perioada de incubatie la oul de prepelita este de 16-17 zile (doua-trei closti-gaini pot înlocui cu succes un incubator)

-prepelitele pot fi crescute si pe balcon, intr-o cusca de dimensiuni mici (fiecare prepelita are nevoie de un spatiu de 10/10cm); cel putin pe perioada tratamentului atunci când ouale se consuma crude si trebuie sa fie proaspete

-un numar de 7 prepelite asigura cele 5 oua/zi, necesare tratamentului

-prepelita consuma foarte putina hrana (15-20 grame/zi)- amestec

~ouale pot fi consumate sub orice forma: omleta, fierte, crude sau in preparate~

TRATAMENT CU OUA DE PREPELITA

Oul de prepelita contine întregul complex de vitamine A, B, D3, E plus calciu, zinc, sulf si potasiu; de 5-7 ori mai mult decât oul de gaina, în conditiile în care este de 5 ori mai mic decât acesta. Oul de prepelita nu contine colesterol.

Tratament cu 120 oua: recomandat pentru ulcer gastric, hipertensiune arteriala, tulburari digestive, reglarea metabolismului, etc

Tratament cu 240 oua: recomandat pentru astm bronsic, arterioscleroza, anemie, astenie nervoasa, hepatite, boli de rinichi, impotenta, revitalizarea organismului, ingrijirea tenului, diabet zaharat, afectiuni ale ochilor, etc

Ouale se consuma crude, dimineata pe stomacul gol, cu cel putin o ora inainte de mancare. La trezire, ouale se scot din frigider, se spala cu apa calduta, se sterg cu un servetel de hartie si se lasa 30 min ca sa ajunga la temperatura camerei. Cu varful unui cutit se taie un capacel din coaja oului si pe urma se lasa sa alunece pe gat, unul cate unul, se pot pune chiar cateva fire de sare pentru cei mai sensibili sau se pot turna toate 5 intr-un pahar unde se amesteca cu miere de albine si pe urma se consuma, se beau.

Pe perioada tratamentului nu se consuma alcool, cafea, muraturi, ceapa-usturoi, condimente tari. Cei cu ulcer vor continua in paralel si tratamentul medicamentos si vor renunta la acesta treptat.

Eu faceam foarte des amigdalita si faringita acuta si raceam f usor, aveam o lipsa permanenta de calciu si imi puscau toate incheieturile, iar inceputul de ulcer era destul de rau cat sa ma trezeasca din somn cu dureri localizate. Pot sa spun ca toate aceste probleme s-au ameliorat in proportie de 70% dupa primul tratament cu 240 oua.

Dupa al doilea tratament ma simt ca nou; pot sa beau din nou alcool – palinca si vinul facute de mine in fiecare an, pot sa mananc condimentat si mai ales pot sa mananc ceapa si usturoi.

Fiecare organism este unic si reactioneaza diferit la tratamente. Un lucru stiu sigur insa: Tot ce este natural nu poate sa faca decat bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: